VvE

Elektro Four verzorgt al jaren lang service & onderhoud voor een groot aantal VvE’s.
Elektra maakt een groot onderdeel uit van het onderhoud aan een complex. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de algemene verlichting, intercominstallatie, CCTV en brandveiligheid.
Door middel van een servicecontract is het mogelijk om het onderhoud voor uw wooncomplex of appartementengebouw door Elektro Four te laten uitvoeren en u compleet hierin te ontzorgen.

Verlichting

Het vervangen van verlichting voor o.a. trappenhuizen, openbare ruimtes en parkeergarages kan een lastige keuze zijn. Laat ons helpen!

Overal ter wereld maakt Led verlichting een steeds groter deel uit van de toekomst. Denk aan geautomatiseerde verlichting die getriggerd wordt door bewegingsmelders. Wij kunnen u voorzien van gepast advies uitgetekend in lichtberekeningen en een besparingsplan.

Intercom

Het gemak van de intercom bij de voordeur wordt steeds verder uitgebreid. Wat als diegene die voor de deur staat niet alleen gehoord, maar ook gezien kan worden. De gehele intercominstallatie van een audio installatie naar een videofoon installatie kan verzorgd worden. Met de nieuwste technieken is het zelfs mogelijk om de intercom te gebruiken door middel van een WiFi verbinding. Zo kunt u op elk moment thuis of onderweg zien wij er bij u aanbelt.

Elektro-Four werkt voornamelijk met de merken Comelit, Bticino en Vercoma, maar ieder ander merk naar uw keuze kan geïnstalleerd worden. Elektro-Four werkt nauw samen met BBK postkasten en belpanelen. Het is voor ons van belang dat u het complete plaatje bij ons kunt neerleggen. Dit houdt in dat wij de postkasten voor u vervangen wanneer u dit besluit dit tegelijk te vervangen met de intercominstallatie of enkel de postkasten vervangen wilt hebben. Zo heeft u hier geen omkijken naar.

rookmelder blauw

Rookmelder voor woonhuizen

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om in iedere woning in Nederland rookmelders op te hangen. Deze verplichting bestaat al sinds 2003 voor nieuwbouwhuizen, alle huizen die gebouwd zijn na 2003, hebben als het goed is minstens 1 rookmelder hangen. De regelgeving gaat nu ook voor bestaande bouw gelden. Alle bouwlagen van een woning dienen te zijn voorzien van een rookmelder. Daarnaast moeten ook besloten ruimtes waar een vluchtroute doorheen loopt, zijn voorzien van een rookmelder.

Bij brand vallen de meeste slachtoffers door het inademen van rook. Een rookmelder vergroot de kans dat een persoon zijn woning op tijd kan verlaten of op tijd hulp kan inschakelen. Wanneer je bijvoorbeeld ligt te slapen zal je minder snel wakker worden van geur, dan van een hard alarm. Het invoeren van deze nieuwe regel heeft als doel het redden van levens.

led

CCTV

Op klantenwens onderhouden en installeren wij camerasystemen. Wij hebben ervaring met IP camera’s en harddiskrecorders. Regelbare Dome en vaste camera’s behoren tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op voor advies en installatie