Service en onderhoud

De afdeling Service en Onderhoud (S&O) verzorgt de service voor nieuwe en bestaande klanten. Denk hierbij aan het onderhoud van woningen voor woning coöperaties, winkelcentra en zorginstellingen. Als particulier bent u welkom om aan te kloppen voor bijvoorbeeld aanpassingen aan de huisinstallatie, het bijmaken van een extra groep voor een oven of ander apparaat of een compleet nieuwe elektra installatie.

Het gemak van de intercom bij de voordeur wordt steeds verder uitgebreid. Wat als diegene die voor de deur staat niet alleen gehoord, maar ook gezien kan worden. De gehele intercominstallatie van een audio installatie naar een videofoon installatie kan verzorgd worden. Met de nieuwste technieken is het zelfs mogelijk om de intercom te gebruiken door middel van een WiFi verbinding. Zo kunt u op elk moment thuis of onderweg zien wij er bij u aanbelt. Elektro-Four werkt voornamelijk met de merken Comelit en Vercoma, maar ieder ander merk naar uw keuze kan geïnstalleerd worden. Elektro-Four werkt nauw samen met BBK postkasten en belpanelen. Het is voor ons van belang dat u het complete plaatje bij ons kunt neerleggen. Dit houdt in dat wij de postkasten voor u vervangen wanneer u dit besluit dit tegelijk te vervangen met de intercominstallatie of enkel de postkasten vervangen wilt hebben. Zo heeft u hier geen omkijken naar.

Renovatie van woningen op het gebied van de elektra zoals bijvoorbeeld de groepenkasten aanpassen of vervangen. Dit geldt hetzelfde voor de bedrading in een huis of pand. Om er zeker van te zijn dat de elektra voldoet aan de gestelde regelgeving is kunnen wij de zogenaamde APK Woningbouw keuring (NEN-3140) verzorgen.

Op het gebied van verlichting wordt er nauw samengewerkt met LedLighting. Led verlichting is de toekomst. Wij kunnen de klant voorzien van een lichtberekening, advies voor een lichtplan en het besparingsplan. Doordat het een Nederlands product is, kunnen wij de Led verlichting compleet aanpassen naar de wens van de klant.

Onderhoudscontracten voor bijvoorbeeld (nood)verlichting en intercominstallaties kunnen voor u op maat gemaakt worden.