Over Elektro-Four

Elektro-Four is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Barendrecht.
Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting, parkeerinstallaties, kast en paneelbouw, service & onderhoud, CCTV en bewegwijzering.

Elektro-Four B.V. is een groeiend bedrijf en divers qua werkzaamheden. Wij geven vorm aan onze doelstelling, de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen, door ons aanbod van totaalpakketten aan werkzaamheden.

Wij werken veel voor woningbouwverenigingen / VvE’s in de service en onderhoud, zijn gespecialiseerd in intercomsystemen, CCTV systemen, PLC oplossingen en het verzorgen van complete data netwerken. Daarnaast is Elektro-Four innovatief en duurzaam actief in dynamische LED-verlichting projecten. Deze werkzaamheden voeren wij uit in het gehele land.

Elektro-Four is ook actief in de parkeerwereld. Onze werkzaamheden variƫren van het plaatsen en aansluiten van parkeerapparatuur, aanleg detectielussen tot het aanleggen van kabelwegen en mantelbuizen, waarin de nieuwe bekabeling wordt aangebracht. Veelal verzorgen wij op deze projecten ook de aanleg van de benodigde bekabeling.

Kantoor Barendrecht