Service en onderhoud

De afdeling Service en Onderhoud (S&O) verzorgt de service voor nieuwe en bestaande klanten.Denk hierbij aan het onderhoud van woningen voor woning coöperaties, winkelcentra en zorginstellingen. Ook als particulier bent u welkom om aan te kloppen. Voor aanpassingen aan de lichtinstallatie, het bijmaken van een extra groep voor een oven of ander apparaat.
Het gemak van bijvoorbeeld de intercom bij de voordeur wordt steeds verder uitgebreid. Wat als diegene die voor de deur staat niet alleen gehoord, maar ook gezien kan worden .De gehele installatie van een videofoon kan verzorgd worden. Elektro-Four gebruikt voornamelijk de merken Comelit en Vercoma.

Renovatie van woningen op het gebied van de elektra is ook mogelijk. Groepenkasten aanpassen of vervangen en om er zeker van te zijn dat alles in orde is kunnen wij ook de zogenaamde APK Woningbouw verzorgen. Op het gebied van verlichting wordt er nauw samengewerkt met Ledlighting. Ledlighting heeft al meerdere projecten gedaan zoals galerij- en trappenhuis verlichting. In de woningbouw en verzorgingsinstellingen worden veelvuldig elektrisch openende deuren gebruikt. Elektro-Four kan in samenwerking met Besam een compleet passende aanbieding maken, zodat er maar één aanspreekpunt is. Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Guus Nanninga 0180-531541